Cadeautjes

Soms is het tijd voor cadeautjes. Dan wil je de kleine wel eens een beetje verwennen. Lego is natuurlijk altijd feest. En wat is er nou leuker dan het favoriete knuffeldier?

Maar niet alleen schattige dieren, ook de Marvel Super Helden zijn eigenlijk altijd wel een succes. Spiderman is zeker een favoriet. En gelukkig krijgen de kleine nog niet zoveel van al het heftige geweld uit de films mee, maar kunnen ze er wel heerlijk mee spelen.

Bouwen gaat ook steeds beter. De bouwwerken worden steeds mooier, groter en met meer details. Super om te zien. Daarom is het ook leuk om eens wat andere bouw spullen aan te bieden. Zodat ze weer op een andere manier leren bouwen dan de ondertussen wel bekende Lego en houten bouw blokken. We gaan eens kijken of dit iets is.

Het versieren van de kamer is soms bijna wel leuker voor de ouders dan voor de kinderen zelf. Alhoewel je ziet dat de kinderen als het er eenmaal hangt, het ook erg leuk vinden. Vooral als het iets herkenbaars is. Eigenlijk net als met de Lego, dat favo knuffeldier, kan je die ook super op de muur plakken. Ziet er heel stoer uit.

Soms is het een uitdaging om de kleintjes niet te veel te verwennen. Vooral als er nog meer familie die misschien ook wel een klein of groot cadeautje wil geven. Dan wordt het soms best veel, en dat wil je eigenlijk ook niet.

Maar dit zijn een paar dingen die ze waarschijnlijk erg zullen waarderen, hopen we dan maar! En jullie misschien ook wel.