Kantoor inrichten

Zo nu en dan moet je een nieuw kantoor inrichten. Even verhuizen denk je van te voren, maar daar komt toch altijd een heleboel bij kijken. Als eerste is het internet soms een uitdaging, bijvoorbeeld in een groot oud gebouw, succes daarmee!

Maar wat heb je allemaal nodig?

Laten we een beginnen met wat stroom en veilige stekkerdozen. Daar kan je er nooit genoeg van hebben, en wat hebben we nog een oude troep liggen. Die mag meteen weg.

Apple MacBook Pro Retina MagSafe2 Adapter 85W (MD506Z/A) Main Image

Iedere dag je opladers heen en weer slepen is irritant. Zeker als je deze zo nu en dan vergeet. Dus ook meteen even nieuwe laders voor de computer kopen. En dan zeg, ik vergeet ze niet. Nee jij niet, maar die nieuwe collega wel. Het meeste is gelukkig allemaal usb-c, dus een goede lader per bureau, en iedereen kan lekker werken.

Wat wij veel zien is dat mensen erg slecht achter de computer zitten. Voorover gebogen, kromme rug en maar naar die laptop staren. Niet doen! koop een goede monitor die iedereen op de juiste hoogte kan verstellen. Want even een telefoongids pakken of een pak papier om deze wat hoger te zetten lukt in het gemiddelde kantoor niet meer. Dus koop een goede monitor voor je collega’s, daar zullen ze je dankbaar voor zijn.

Dan heb je nog een muis en een toetsenbord, en je kan in ieder geval werken. Maar je bent er nog niet.

Als je geluk hebt, dan is er ook nog ruimte voor wat groen. Een stukje gras en wat plantjes om lekker te ontspannen. Heerlijk genieten met de collega’s als het lekker weer is. Om te zorgen dat dat je niet zelf met een gieter aan de slag gaat, zet je er een eenvoudig beregnencomputer neer zoals de Eve Aqua gecombineerd met een 2 weg waterverdeler, en de tuin is altijd groen.

Nu alleen nog een eenvoudige BBQ, en je bent echt klaar om van te zomer te genieten.